Nå er løypetraseen og det meste av sykkeltraseen ryddet, merket og åpen for gjennomkjøring. Vi ber om at merking følges. Hele traseen åpnes 14 dager før rittet. God sprek sommer!

Merket under

Kun kontanter eller Vipps kan brukes som betalings metode ved kjøp av badehetter, svømmebriller og i kiosken. Vi har ikke kortterminal.

All påmelding og endringer av navn og lignende kan kun gjøres via EQ Timing

Merket under

Avtalen vi har med Bedriftsidretten i Vestfold er et samarbeid for å rekruttere bredden til å delta i Gråtassen og skape engasjement hos nye deltakere tilknyttet et Bedriftsidrettslag. 

De fremmer lagdeltakelse med samhold og premierer lag som viser god lagånd. I tillegg gir de oppmerksomhet til vinner av lagkonkurransen. 

Bedriftsidretten arrangerer kurs i svømming, løp og terreng sykling som og brukes til oppladning og rekruttering til Gråtassen. 

Se mer på websidene til Bedriftsidretten

 

Merket under

I fjor som i år så har vi med Bikeshop.no på utstyrssiden. Er du interessert i triatlon eller sykkel så trenger de ikke noen nærmere introduksjon da sannsynligheten er stor for at du har handlet der før. Hvis du mot formodning ikke har hørt om de er Bikeshop.no Norges største spesialistbutikk på triatlon og sykkel, og de er godt kjent for høy fagkunnskap, stort utvalg og lave priser.

 

Bikeshop vil gjerne gjøre stas på alle deltakerne i årets Gråtassen. Det gjør de ved å sponse oss med en SYKKEL som trekkes på STARTNUMMER. Trekningen skjer i målområdet på Kodal Idrettspark. Her blir det spennende for alle sammen. Har du ikke meldt deg på ennå er dette tiden for å være med i trekningen.

Merket under

Gråtassen Triathlon har fått en ny flott samarbeidspartner og sponsor til årets utgave av Gråtassen Triathlon.

 

Boligbyggelaget Usbl er i år stolt sponsor og tilbyr god rabatt på deltakeravgiften. Usbl-medlemmer betaler kun 250 kr t.o.m 31.7.2017.

 

Er du ikke medlem ennå?

Meld deg inn og les mer på usbl.no. Et medlemskap i Usbl koster kr 300,- og gir deg også mange gode medlemsfordeler.

Merket under
Vi har fått ny samarbeidspartner på utstyrssiden. Bikeshop sykkelshop er velrenommerte og et godt kjent varemerke for alle sykkel- og Triathlon interesserte i Norge. 
 
Bikeshop vil gjerne gjøre stas på alle deltakerne i årets Gråtassen. Det gjør de ved å sponse oss med en SYKKEL som trekkes på STARTNUMMER. Trekningen skjer i målområdet på Kodal Idrettspark. Her blir det spennende for alle sammen. Har du ikke meldt deg på ennå er dette tiden for å være med i trekningen. 
 
 
  • Se premie, klikk her
 
 
 
Merket under
Sykkeltraseens partier med skog og grusveier går over privat grunn, og der opplever vi stor slitasje. Det er derfor bestemt at sykkeltraseen ikke åpnes før senere i sommer. Deler av traseen blir merket og åpnet rundt 1. juli. Resten av traseen merkes ca to uker før rittet. Vi ber dere om å respektere dette og ikke benytte dere av traseen før merkingen er på plass.
Merket under

Min første triatlonkonkurranse

Av Bjørn Druglimo 

 

 

Lørdag 4 august 2012. Jeg våknet grytidlig og var spent i hele kroppen. Dagen var endelig kommet. Jeg skulle gjennomføre min første triatlon. «Gråtassen». En anerkjent og populær triatlonkonkurranse i hjerte av Vestfold, nærmere bestemt i Kodal.

Helt ærlig, - jeg hadde ingen anelse på hvorfor jeg hadde meldt meg på, men nå var det uansett for sent. Kone og barn skulle også være med som supportergjeng, og til tross for særdeles tynt treningsgrunnlag, så var det nå bare å kjøre på.

Vel fremme i Kodal sentrum myldret det av mennesker i alle slags fasonger. Det var et yrende folkeliv, og hele bygda så ut til å stå på hodet. For en dugnadsinnsats.

Merket under