29. juni 2022

Gråtassen 2022

Nå er løypetraseen og det meste av sykkeltraseen ryddet, merket og åpen for gjennomkjøring. Vi ber om at merking følges. Hele traseen åpnes 14 dager før rittet. God sprek sommer!

Les mer...
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
03. august 2019

Viktig informasjon!!!

Kun kontanter eller Vipps kan brukes som betalings metode ved kjøp av badehetter, svømmebriller og i kiosken. Vi har ikke kortterminal.

All påmelding og endringer av navn og lignende kan kun gjøres via EQ Timing

Les mer...
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
19. juni 2019

Bedriftsidrett

Avtalen vi har med Bedriftsidretten i Vestfold er et samarbeid for å rekruttere bredden til å delta i Gråtassen og skape engasjement hos nye deltakere tilknyttet et Bedriftsidrettslag. 

De fremmer lagdeltakelse med samhold og premierer lag som viser god lagånd. I tillegg gir de oppmerksomhet til vinner av lagkonkurransen. 

Bedriftsidretten arrangerer kurs i svømming, løp og terreng sykling som og brukes til oppladning og rekruttering til Gråtassen. 

Se mer på websidene til Bedriftsidretten

 

Les mer...
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I fjor som i år så har vi med Bikeshop.no på utstyrssiden. Er du interessert i triatlon eller sykkel så trenger de ikke noen nærmere introduksjon da sannsynligheten er stor for at du har handlet der før. Hvis du mot formodning ikke har hørt om de er Bikeshop.no Norges største spesialistbutikk på triatlon og sykkel, og de er godt kjent for høy fagkunnskap, stort utvalg og lave priser.

 

Bikeshop vil gjerne gjøre stas på alle deltakerne i årets Gråtassen. Det gjør de ved å sponse oss med en SYKKEL som trekkes på STARTNUMMER. Trekningen skjer i målområdet på Kodal Idrettspark. Her blir det spennende for alle sammen. Har du ikke meldt deg på ennå er dette tiden for å være med i trekningen.

Les mer...
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Gråtassen Triathlon har fått en ny flott samarbeidspartner og sponsor til årets utgave av Gråtassen Triathlon.

 

Boligbyggelaget Usbl er i år stolt sponsor og tilbyr god rabatt på deltakeravgiften. Usbl-medlemmer betaler kun 250 kr t.o.m 31.7.2017.

 

Er du ikke medlem ennå?

Meld deg inn og les mer på usbl.no. Et medlemskap i Usbl koster kr 300,- og gir deg også mange gode medlemsfordeler.

Les mer...
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Vi har fått ny samarbeidspartner på utstyrssiden. Bikeshop sykkelshop er velrenommerte og et godt kjent varemerke for alle sykkel- og Triathlon interesserte i Norge. 
 
Bikeshop vil gjerne gjøre stas på alle deltakerne i årets Gråtassen. Det gjør de ved å sponse oss med en SYKKEL som trekkes på STARTNUMMER. Trekningen skjer i målområdet på Kodal Idrettspark. Her blir det spennende for alle sammen. Har du ikke meldt deg på ennå er dette tiden for å være med i trekningen. 
 
 
  • Se premie, klikk her
 
 
 
Les mer...
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sykkeltraseens partier med skog og grusveier går over privat grunn, og der opplever vi stor slitasje. Det er derfor bestemt at sykkeltraseen ikke åpnes før senere i sommer. Deler av traseen blir merket og åpnet rundt 1. juli. Resten av traseen merkes ca to uker før rittet. Vi ber dere om å respektere dette og ikke benytte dere av traseen før merkingen er på plass.
Les mer...
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Min første triatlonkonkurranse

Av Bjørn Druglimo 

 

 

Lørdag 4 august 2012. Jeg våknet grytidlig og var spent i hele kroppen. Dagen var endelig kommet. Jeg skulle gjennomføre min første triatlon. «Gråtassen». En anerkjent og populær triatlonkonkurranse i hjerte av Vestfold, nærmere bestemt i Kodal.

Helt ærlig, - jeg hadde ingen anelse på hvorfor jeg hadde meldt meg på, men nå var det uansett for sent. Kone og barn skulle også være med som supportergjeng, og til tross for særdeles tynt treningsgrunnlag, så var det nå bare å kjøre på.

Vel fremme i Kodal sentrum myldret det av mennesker i alle slags fasonger. Det var et yrende folkeliv, og hele bygda så ut til å stå på hodet. For en dugnadsinnsats.

Les mer...
Ranger denne artikkelen
(11 Stemmer)