NM agegroup er pr. i dag kansellert grunnet for få påmeldte. Deltagere som er påmeldt i agegroup har i dag mottatt en mail med tilbud om bytte til NM fellesstart eller Gråtassen pulje 1.
 
Vi gleder oss til Gråtassen og ønsker alle velkommen til Kodal førstkommende lørdag!
Merket under

 ALLE utøvere som ankommer arrangementet med bil skal parker sin bil på anviste plasser i Kodal.  All parkering på Melø (startområdet) vil bli vist bort!

 

Merket under

NM herre – start kl. 12.00

NM dame – start kl. 12.02

 

Gråtassen:

 

Pulje 1 start kl. 12.06 tid 1.16 - 1.30

 

Pulje 2 start kl. 12.08 tid 1.30 - 1.35

 

Pulje 3 start kl. 12.10 tid 1,35 - 1,40

 

Pulje 4 start kl. 12.12 tid 1.40 - 1.50

 

Pulje 5 start kl. 12.14 tid 1.50 - 2.00

 

Pulje 6 start kl. 12.16 tid 2.00 - 2.30

 

Pulje 7 start kl. 12.18 tid 2.30 - 3.00 +

 

På grunn av NM har vi i år valgt å ikke Elite klasse i årets Gråtassen.

 

Noen av våre utøvere har meldt seg på i de to siste puljene med en ca. tid på 2,50 – 3,00 ++. Disse utøverne har blitt flyttet til pulje 6 og 7. Dette vil ikke ha noen som helst påvirkning på start/målgang osv.

 

Vi håper på forståelse for at vi har måttet gjort noen endringer!

Merket under
19. april 2018 Nyheter

Bedriftsidrett

Avtalen vi har med Bedriftsidretten i Vestfold er et samarbeid for å rekruttere bredden til å delta i Gråtassen og skape engasjement hos nye deltakere tilknyttet et Bedriftsidrettslag. 

De fremmer lagdeltakelse med samhold og premierer lag som viser god lagånd. I tillegg gir de oppmerksomhet til vinner av lagkonkurransen. 

Bedriftsidretten arrangerer kurs i svømming, løp og terreng sykling som og brukes til oppladning og rekruttering til Gråtassen. 

Se mer på websidene til Bedriftsidretten i Vestfold

 

Merket under

 

Nytt i år er at vi arrangerer lagkonkurranse i tillegg til individuell deltagelse.

Ved å melde seg på som et lag deltar man også i lagkonkurransen i tillegg til å få en individuell plassering. Et lag kan bestå av 3 deltakere og så mange dere ønsker – det vil være de 3 med best tid som blir gjeldene i lagkonkurransen.

Lagkonkurransen bidrar til en ekstra puff til alle på laget og gjør at Gråtassen favner bredere, og gjør det sosialt og enda mer moro å delta.
Mestringsfølelsen av å gjennomføre og samholdet av å være på et lag slår den beste vinnerfølelsen uansett!  

PS, husk å registrere hvilket lag du deltar for ved påmelding:)Vi har med Bedriftsidretten som stolt samarbeidspartner, de slår et slag for lagkonkurransen i Gråtassen! 
Alle deltar individuelt, men sammen som et lag blir dette arrangementet "større enn deg selv"! 

Et vinnerlag i lagkonkurransen skal naturligvis kåres, men det finnes også en pris for det laget med "best lagånd", og den står naturligvis Bedriftsidretten for og vil dele den ut ved premieutdelingen.

Link til bedriftsidretten.no

Merket under

I forbindelse med 20 års jubileum for Gråtassen 2018 kjører vi "Early Bird" påmelding med sterkt reduserte priser.

 
Fra 17.04.2018 - 31.07.2018 kr. 650,-
 
Fra 31.07.2018 - 04.08.2018 kr. 750,-

Usbl-medlemmer betaler kun kr. 250,- 


Vi håper at så mange som mulig vil smi mens jernet er varmt og melde seg på til 2018.

Merket under

I fjor som i år så har vi med Bikeshop.no på utstyrssiden. Er du interessert i triatlon eller sykkel så trenger de ikke noen nærmere introduksjon da sannsynligheten er stor for at du har handlet der før. Hvis du mot formodning ikke har hørt om de er Bikeshop.no Norges største spesialistbutikk på triatlon og sykkel, og de er godt kjent for høy fagkunnskap, stort utvalg og lave priser.

 

Bikeshop vil gjerne gjøre stas på alle deltakerne i årets Gråtassen. Det gjør de ved å sponse oss med en SYKKEL som trekkes på STARTNUMMER. Trekningen skjer i målområdet på Kodal Idrettspark. Her blir det spennende for alle sammen. Har du ikke meldt deg på ennå er dette tiden for å være med i trekningen.

Merket under

Gråtassen Triathlon har fått en ny flott samarbeidspartner og sponsor til årets utgave av Gråtassen Triathlon.

 

Boligbyggelaget Usbl er i år stolt sponsor og tilbyr god rabatt på deltakeravgiften. Usbl-medlemmer betaler kun 250 kr t.o.m 31.7.2017.

 

Er du ikke medlem ennå?

Meld deg inn og les mer på usbl.no. Et medlemskap i Usbl koster kr 300,- og gir deg også mange gode medlemsfordeler.

Merket under
Vi har fått ny samarbeidspartner på utstyrssiden. Bikeshop sykkelshop er velrenommerte og et godt kjent varemerke for alle sykkel- og Triathlon interesserte i Norge. 
 
Bikeshop vil gjerne gjøre stas på alle deltakerne i årets Gråtassen. Det gjør de ved å sponse oss med en SYKKEL som trekkes på STARTNUMMER. Trekningen skjer i målområdet på Kodal Idrettspark. Her blir det spennende for alle sammen. Har du ikke meldt deg på ennå er dette tiden for å være med i trekningen. 
 
 
  • Se premie, klikk her
 
 
 
Merket under